SAMSUN / BAFRA - Cumhuriyet Ortaokulu

ErasmusDays Programında Yerimizi Aldık

Bu yıl akredite olan kurumumuz için Samsun Akademi aracılığıyla seçilen öğretmenlerimiz Erasmus Günleri programına katıldı.

Müdür Yardımcımız Emre KARATAŞ KURT ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Seher BİLDİK, her yıl uluslararası düzeyde kutlanan ErasmusDays kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldılar.

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla farklı ilçelerden öğretmenlerin katılımı ile Samsun Olgunlaşma Enstitüsünde 16 Ekim Çarşamba günü ErasmusDays Bilgi ve Deneyim Paylaşımı etkinliği düzenlendi. Bu yıl akredite olan okulumuzun iş ve işlemlerini organize etmek ve bilgi sahibi olmak için emek veren müdür yardımcımız ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

16-10-202416-10-202416-10-2024

Yayın: 16.10.2024 - Güncelleme: 16.10.2024 22:43 - Görüntülenme: 55