SAMSUN / BAFRA - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Emirefendi Mahallesi Tabip Sokak No3 BAFRA/SAMSUN
Vizyon
İDEALLERİMİZ HATTA ASLA GERÇEKLEŞTİREMEYECEĞİMİZ HAYALLERİMİZDİR. Biz… Yenilenme sürecinde olan, teknolojiyi ve eğitim öğretim ile ilgili gelişmeleri hassasiyetle izleyen, demokratik düşünceyi benimsemiş bir ilköğretim okulu olmak istiyoruz. Biz... Öğretmen personeli olarak genç ve dinamik beyinlere tecrübe ve birikimi bünyesinde barındıran, şehir gürültüsü ve trafiğinden uzak geniş ve ağaçlandırılmış bir bahçeye sahip, değişime ve gelişime açık bir ilköğretim okulu olmak istiyoruz. Biz… Veliler tarafından tercih edilen, başarıları kabul görmüş köklü ve saygın bir ilköğretim okulu olmak istiyoruz. Bu doğrultuda bizler; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli eğitim amaçları doğrultusunda, çağdaş ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, katılımcı ve üretken, evrensel kültürel ve ailevi değerleri bilen, hak ve hürriyetinin farkında olan, topluma yararlı bireyler yetiştirmek isteyen bir kurum olmak istiyoruz.
Misyon
BİZ NEDEN VARIZ? Biz... Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli eğitim amaçları doğrultusunda, çağdaş ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, katılımcı ve üretken, bireysel yeteneklerinin farkında olan, milli ve ahlaki değerlere bağlı, ülkesini ve insanları seven, Dış dünyadaki gelişmeleri takip eden, kendini sürekli geliştiren, araştıran, soran, soruşturan, yaratıcı, bilimsel, kişilik sahibi, kendine güvenen, Onurlu ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek için VARIZ.
Başarılar
2020 LGS: Bafra İlçe 1.si 2020 LGS: Bafra İlçe 11. si 2020 LGS %10´luk dilimde 40 öğrenci. 2021 LGS BAFRA İLÇE 1.LİĞİ VE İLK 10´DA 5 ÖĞRENCİ. (İlçe 1.- 5.-7.-9. ve 10. cusu)
Sabah : 08:30 - 12:50
Öğle Arası : 12:50 - 13:30
Öğleden Sonra: 13:30-15:00
Yürüme- Servis
Özel Servis
Emirefendi Mah. Tabip Sok. No:1
Bafra Merkez
LGS 2020 BAFRA İLÇE 1.LİĞİ
LGS 2021 BAFRA İLÇE 1.LİĞİ VE İLK 10´DA 5 ÖĞRENCİ.
2021 YILI 5 TANE SAMSUN GARİP ZEYCAN FEN LİSESİ, TOPLAMDA 15 TANE FEN LİSESİ VE 6 TANE PROJE OKULLARINA YERLEŞMİŞTİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
SINAVLA YERLEŞEN ÖĞRENCİ ORANI % 11, YEREL YERLEŞTİRME ORANI % 89 TOPLAM % 100 OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZ YERLEŞTİRİLMİŞTİR.
Kort Tenisi- Voleybol- Masa Tenisi- Güreş- Badminton - Futbol